Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι γένους θηλυκού!

Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ασχολείται με την περίθαλψη άγριων ζώων και την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον.

Το σωματείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θέλησε να τιμήσει τα μέλη του τα οποία απαρτίζονται από γυναίκες εθελόντριες. 

Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους στο Facebook, η ομάδα που ασχολείται με την περίθαλψη της άγριας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος να αποτελείται στην πλειοψηφία της από γυναίκες. 

«Είναι κτηνίατροι, βιολόγοι, είναι φοιτήτριες που κάνουν την πρακτική τους, νέες κοπέλες που φτάνουν από το εξωτερικό, είναι εργαζόμενες μητέρες που βρίσκουν χρόνο για εθελοντισμό, είναι οι γυναίκες της Δράσης για τις οποίες νιώθουμε περηφάνια και σεβασμό κάθε μέρα. Και σήμερα είναι μια καλή αφορμή να τους το πούμε» αναφέρουν.

Η Δράση για την Άγρια Ζωή δημιουργήθηκε από την ομάδα του Σταθμού Πρώτων Βοηθειών Βορείου Ελλάδος του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) και στηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντική εργασία.

Ο οργανισμός παράλληλα αξιοποιεί αυτή του τη δραστηριότητα με σκοπό να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα προστασίας της άγριας ζωής και διατήρησης της βιοποικιλότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ