Δυναμικό παρών της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού στο 1ο Woof Festival στο Πεδίο του Άρεως

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Φιλοζωίας Woof Festival αφιερωμένο στα ζώα συντροφιάς, με ιδιαίτερους προσκεκλημένους τα ζώα που σώθηκαν από τις πυρκαγιές και τις πρόσφατες πλημμύρες, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Πεδίο του Άρεως.

Εθελοντές της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκαν και ξενάγησαν μικρούς και μεγάλους σε μια συναρπαστική γιορτή με επίκεντρο τους τετράποδους φίλους μας.

Η συντονίστρια της Γραμματείας μας για θέματα Φιλοζωίας Δώρα Λοΐζου, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9,84 «Σαν το σκύλο με τη γάτα» με την Ίρις Καλφοπούλου, για την φιλοζωία και τον εθελοντισμό.

Πεδίο
Φωτο Νέα Δημοκρατία Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η συντονίστρια μας επισκέφθηκε και συνομίλησε με την κ. Ζωή Γερουλάνου, Πρόεδρο των Σκύλων Οδηγών Ελλάδας, τον κ. Δημήτρη Γκουζούνα, Πρόεδρο του ΚΟΕ ( Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας), την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο της Αστικής Πανίδας ΔΑ κ. Σεραφίνα Αβραμίδου, την Πρόεδρο της Φιλοζωικής Επιτροπής Δήμου Δάφνης-Υμηττού κ. Γεωργία Σκιαδοπούλου, την ομάδα Dream Team του κ. Χρήστου Πετρίδη και της κ. Αναστασίας Γκούβα και τον πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής για την διοργάνωση και στους εθελοντές μας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας», αναφέρει η κ. Λοΐζου.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ