Έφτασε ο καιρός για την Γιορτή του Νότου Vol. 2 στην Καλαμάτα

Το κατάστημα Κουκουβαγιάκι και ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας πραγματοποιούν την Γιορτή του Νότου Vol. 2 που είναι αφιερωμένη, πρώτα και κύρια, στα αδέσποτα πλασματάκια της Μεσσηνίας. 

Στόχος τους είναι μέσα από αυτήν να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα και αγάπη μπορούν, ώστε να βοηθήσουν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Καλαμάτας «+ΒΙΩΝΩ», ο οποίος χρόνια τώρα φροντίζει χιλιάδες αδέσποτα κάθε είδους σε όλη την Μεσσηνία!

Ως συνέπεια, είναι αφιερωμένη στους ηρωικούς αυτούς ανθρώπους, τους εθελοντές, που τα φροντίζουν καθημερινά, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Τελευταία, είναι αφιερωμένη σε όλους που έχουν ανάγκη για προσφορά, αγάπη, συνύπαρξη, συνέργεια, ομορφιά, αλληλεγγύη, πράξη, καθαρότητα, αισιοδοξία, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ενέργειας.

Ανάγκη για ζωή με λίγα λόγια!

Σας περιμένουν το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρες 14:00-20:00 και την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρες 11:00-23:00, στην Γιορτή του Νότου Vol.2, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη, δίπλα από την Υπαπαντή. 

Δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε ρούχα και αντικείμενα δίνετε μια ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα ιδιαίτερα αντικείμενα, θα σας περιμένουν κι άλλα υπέροχα πράγματα όπως vegan food, face painting, χειροποίητες κατασκευές, χορός και πολλή μουσική! 

Χάρη στις προσφορές και τους εθελοντές η λίστα του τι θα συναντήσετε όλο και μεγαλώνει! 

Η Γιορτή του Νότου Vol. 2 είναι μια πρωτοβουλία του καταστήματος «Κουκουβαγιάκι» καθώς και πολλών καλών φίλων οι οποίοι με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση συνεργάζονται για την υλοποίησή της.


Πληροφορίες: Κουκουβαγιάκι και Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ