Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Athens Civil Society Festival στο Σεράφειο

Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου και ο συντονιστής Λαογραφίας της Γραμματείας Χάρης Τσούλας παραβρέθηκαν στο 1ο Athens Civil Society Festival, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και το συνΑθηνά, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, έγινε περιήγηση σε όλα τα περίπτερα των φορέων και στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Παράλληλα, η συντονίστρια Φιλοζωίας της Γραμματείας Δώρα Λοΐζου συμμετείχε ενεργά στο φεστιβάλ, με το βιβλίο της «Το καταφύγιο της αγάπης», ένα τρυφερό παραμύθι για την αξία της προσφοράς, της φιλίας και της φιλοζωίας, στο περίπτερο Νο 9 μαζί με την Plus2feet- αναπηρικά αμαξίδια ζώων, με σκοπό την ενίσχυση των φιλοζωικών σωματείων, ενώ ταυτόχρονα ως καλεσμένη της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων, διοργάνωσε ένα διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά Δημοτικού με θέμα «Παίζω και μαθαίνω να είμαι υπεύθυνος κηδεμόνας για το κατοικίδιό μου». 

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πολύ όμορφη τριήμερη εκδήλωση για την Κοινωνία των Πολιτών!»


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ