Έρχεται η διήμερη γιορτή φιλοζωίας και υιοθεσίας «Νιάου & Γαβ Φεστιβάλ» στην Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού και η Πενταμελής Επιτροπή παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων διοργανώνουν το «Νιάου & Γαβ Φεστιβάλ, μια διήμερη γιορτή Φιλοζωίας και Υιοθεσίας με διαδραστικές δράσεις, εκπλήξεις και ενημέρωση για την εκπαίδευση και την ευζωία των ζώων.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στην Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Κολοκοτρώνη & Κωνσταντινουπόλεως, Υμηττός) και γίνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 4η Οκτωβρίου.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 19.00-22.00, Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Η συγγραφέας Δώρα Λοΐζου (19:30 -22:00) θα παρουσιάσει το παιδικό της παραμύθι «Το Καταφύγιο της Αγάπης» (εκδόσεις Διάπλους) σε μια εκπαιδευτική δράση με τη γνωστή ομάδα κουκλοθέατρου Κοκού-Μουκλό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των οικογενειών τους, σε θέματα που αφορούν στα ζώα και στην αστική πανίδα στην πόλη.

Μετά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα παιδιά θα κατασκευάσουν τη δική τους φιγούρα – ζωάκι.

Ο groomer Βαρδής Τσικνάκης (19:00 – 19:30) θα είναι εκεί με μικρές εκπλήξεις και για να μας συμβουλέψει πώς να «περιποιούμαστε» τα ζωάκια μας!

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 19.00-21.30 Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Η ομάδα «me alla matia» σε συνεργασία με την ομάδα «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και προσομοίωσης σε θέματα φιλοζωικής συνείδησης  «Αγαπάμε Σκύλους Οδηγούς».

Μέσω του προγράμματος γίνεται μία πρώτη προσέγγιση σχετικά με την αξία του Σκύλου Οδηγού στη ζωή Ατόμων με Αναπηρία Όρασης. Επίσης, ο Εκπαιδευτής Γιάννης Φύσσας, θα βρίσκεται εκεί για να λύσει απορίες σχετικά με τη σωστή εκπαίδευση σκύλων!

Η καθιερωμένη «Ημέρα Υιοθεσίας» που πραγματοποιείτε κάθε Σάββατο στην Πλατεία Καλογήρων στο γνωστό σημείο της αγάπης μεταφέρεται στο διήμερο Φεστιβάλ, όπου θα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τα αδεσποτάκια μας προς υιοθεσία!

Ελάτε να διασκεδάσετε,  να γνωρίσετε τον νέο πιστό «φίλο» σας και να δείτε τη ζωή «me alla matia»!

Ευγενική προσφορά από τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού, το φιλοζωικό παραμύθι της Δώρας Λοΐζου «Το καταφύγιο της αγάπης» στα παιδάκια που θα παρευρεθούν.

γιορτή
Αφίσα εκδήλωσης

Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.
Δ/νση: Τραπεζούντος 2 & Περιστάσεως, Υμηττός,
τηλ: 210-9751844
Ώρες λειτουργίας 7.00 μ.μ-16.00 μ.μ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ