Ημέρες γνωριμίας πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών ζώων στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου

Ένα ακόμη διήμερο γνωριμίας του οργανισμού Dogs’ Voice σε μία ακόμα προσπάθεια να βρεθούν υπεύθυνοι άνθρωποι για τα ζώα θύματα των πυρκαγιών και πλημμυρών.

Πυρόπληκτα και πλημμυροπαθή ζώα που φιλοξενούνται στην δομή του οργανισμού στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, θα σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά, να τους δώσεις την ευκαιρία να σου αλλάξουν την ζωή.

Αυτή την φορά οι εθελοντές θα σε καλωσορίσουν σε ένα μέρος που τα ζώα είναι πιο ελεύθερα, πιο χαρούμενα και πιο ανέμελα! Ένα μέρος που οι πόρτες του θα μείνουν ανοιχτές Σάββατο 30/09 και Κυριακή 01/10 ώρες 11:00-14:00 και 17:00-21:00 και θα περιμένουμε να γεμίσει από ανθρώπους με ανοιχτές αγκαλιές και θέληση να δώσουν μια ευκαιρία!

Πάμε όλοι μαζί για ακόμα μία φορά να αλλάξουμε ζωές προς το καλύτερο.

Για φιλοξενία

Εάν ενδιαφέρεσαι να φιλοξενήσεις ένα ζώο για διάστημα δύο εβδομάδων ή ενός μήνα, επίσης σε περιμένουν! Δίνεις έτσι την ευκαιρία στο ζώο που θα φιλοξενήσεις να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα και του δίνεις τον χρόνο που χρειάζεται για να βρει το παντοτινό του σπίτι!

Θα υπάρξουν εκπαιδευτές αν έχεις κι άλλο σκυλάκι

Στον χώρο θα υπάρχουν εκπαιδευτές και εάν έχεις σκυλάκι, σου συστήνουμε να το φέρεις για να γνωριστεί σε ειδικό και ασφαλή χώρο, υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή, με το νέο υποψήφιο μέλος.

Δοκιμαστική περίοδος πριν την επίσημη υιοθεσία

Καμία υιοθεσία δεν γίνεται την ίδια ημέρα. Τηρείται δοκιμαστική περίοδος φιλοξενίας 15 ημερών, διάστημα στο οποίο γίνεται και ο έλεγχος περιβάλλοντος από τους εκπαιδευτές μας και έπειτα προχωράμε, αν όλα βαίνουν καλώς, στην υιοθεσία!

Αφίσα εκδήλωσης Dogs’ Voice

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ