«Discover Dogs»: Η μεγαλύτερη γιορτή για τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου, επιστρέφει!

Η μοναδική γιορτή για όλους τους σκύλους «Discover Dogs», επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας.

Η μεγάλη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, επιστρέφει στις 20 με 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο.

προσκαλούμε, μικρούς και μεγάλους κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, να μας επισκεφθούν ώστε να μάθουμε μαζί τα πάντα για τον πιο πιστό μας φίλο.

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του καινοτόμο γεγονός, που έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων.

Μπορείτε να έρθετε μαζί με το σκύλο σας, να διασκεδάσετε μαζί συμμετέχοντας στο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του φεστιβάλ και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν.

Με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ.

Γιατί το «Discover Dogs Festival 2023» είναι μια ανατρεπτική εμπειρία για τους κηδεμόνες και φίλους του σκύλου;

Για όλους τους λάτρεις των σκύλων, το «Discover Dogs Festival» είναι το απόλυτο εορταστικό και ανατρεπτικό γεγονός!

Γιατί; θα αναρωτιέστε εύλογα!

Επειδή σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο των σκύλων και να εξερευνήσετε την τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους εκθέτες.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον πιστό φίλο σας: αξεσουάρ περιποίησης και διασκέδασης, όλα τα είδη διατροφής, παιχνίδια, επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών για σκύλους και πολλά άλλα!

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις στην περίθαλψη και τη φροντίδα του αγαπημένου σας πιστού συντρόφου.

Επισκεφτείτε τους εκθέτες, συμμετάσχετε σε συζητήσεις με ειδικούς, και ανακαλύψτε νέα προϊόντα που θα διευκολύνουν τη ζωή σας και θα τα απολαύσει ο σκύλος σας.

Και μην ξεχνάτε οι εκθέτες, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα δώρα!
Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία για εσάς και την τετράποδη συντροφιά σας στο «Discover Dogs 2023».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ: www.discoverdogs.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ