Από γάτος καταφυγίου, διευθυντής μουσείου!

Η ιστορία αυτής της γάτας δίνει ελπίδα σε όλα τα ζώα καταφυγίων πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Πρόκειται για τούτη την γάτα καταφυγίου που έγινε η επίσημη γατούλα του γραφείου του Μουσείου Οστεολογίας και Κρανίων στην Οκλαχόμα το 2019 και το επίσημο όνομά της (για να ταιριάζει και με το είδος του μουσείου) είναι Σερ Ιντιάνα Μπόουνς ή εν συντομία “Ίντι”.

@sirindianabones I hope everyone is having a pawfect weekend! If you are in Oklahoma and want something fun to do for Mothers Day the @Museum of Osteology ♬ original sound – Sir Indiana Bones

Το προσωπικό του μουσείου ήθελε ένα κατοικίδιο γραφείου, οπότε δημιούργησαν μια επιτροπή για να πείσουν τους ιδιοκτήτες να υιοθετήσουν μια γάτα. Όταν το προσωπικό πήγε στο καταφύγιο ζώων Moore για να διαλέξει μια γατούλα, ο Ίντι ήταν ο πιο επίμονος από όλες τις γάτες.

Ο ανεπίσημος τίτλος του Ίντι είναι “θεραπευτής” για το προσωπικό του μουσείου, αλλά θεωρείται επίσης ο γάτος του γραφείου αλλά και διευθυντής της νυχτερινής βάρδιας, ωστόσο όταν ο Ίντι άρχισε να βγάζει χρήματα από τα βιντεάκια του στο Instagram, το μουσείο αναγκάστηκε να τον κάνει επίσημο υπάλληλο.

@sirindianabones In just 6 days you have helped me grow my account to over 60K followers. You all are the best! ♥️ It would be my dream to be the most followed cat on social media! 😻 #boneheads #thankyou #blackcat #catsoftiktok #catsrule #kittycommittee #catfans #fyp #indianabones ♬ original sound – Sir Indiana Bones

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ίντι περνάει το χρόνο του μεταξύ των χώρων του μουσείου και του γραφείου.

Οι θαυμαστές του ταξιδεύουν από όλη τη χώρα μόνο και μόνο για να συναντήσουν τον Ίντι, ενώ διαθέτει και το δικό του εμπόρευμα με λογότυπο που του ταιριάζει απόλυτα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ