Γιορτή κηδεμόνων πρώην αδέσποτων ζώων συντροφιάς από την Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων

Η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων καλεί όλους όσους έχουν δώσει χαρά στη ζωή τους υιοθετώντας έναν τετράποδο φίλο από το καταφύγιο του δήμου σε μια μεγάλη γιορτή!

Ειδικότερα, περιμένουν όλους τους κηδεμόνες πρώην αδέσποτων ζώων την Κυριακή 26 Μαΐου στο Πάρκο Ελευθερίας για να γιορταστούν οι πράξεις αγάπης.

Μικροί και μεγάλοι, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα πάρουν απεριόριστη αγάπη από κουταβάκια και γατάκια που είναι έτοιμα να προσφέρουν χαμόγελα σε όλους εμάς!

Εκεί θα είναι οι εθελοντές της ομάδας Empty the Cages, οι οποίοι συμβάλουν σημαντικά στο έργο και στην προσπάθεια του δήμου.

Από αυτή την γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν δώρα και εκπλήξεις, για τα αδέσποτα ζωάκια, για τους κηδεμόνες αλλά και για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σημαντική είναι η αρωγή από τους χορηγούς, Ohmypet, τον πρώτο διαδικτυακό προορισμό για έξυπνα παιχνίδια και gadgets κορυφαίας ποιότητας για γάτες και σκύλους και της Okey Doggy, την υπηρεσία περιποίησης μικρών και μεγάλων ζώων.

Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διαρκέσει έως τις 16:00.

Αφίσα εκδήλωσης Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων – Animal Welfare Department City of Athens

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ