Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι

Ο Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”, διοργανώνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου άλλη μια γιορτή υιοθεσίας για τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια.

Μικροί τετράποδοι φίλοι θα είναι εκεί να προσφέρουν απλόχερα την χαρά και αγάπη τους σε όποιον είναι “ανοιχτός” να την δεχτεί!

Σας περιμένουν στην Πλατεία Αγίας Λαύρας από τις 11:00 έως τις 15:30.

Κουταβάκια, μεγαλοκούταβα και ενήλικα σκυλάκια, γάτες και γατάκια ψάχνουν ένα παντοτινό σπίτι και μια οικογένεια για να ομορφύνουν τη ζωή της με την αγάπη τους.

Ελάτε λοιπόν –οικογενειακώς– την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι, για να γνωρίσετε τα αδεσποτάκια και ίσως να βρείτε έναν νέο παντοτινό φίλο.

Οι εθελοντές θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς και να απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τους Φίλους Δάσους Συγγρού, τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια του συλλόγου και οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Drontal για σκύλου
  • Advocate αμπούλες
  • Simparica Trio
  • Bravecto
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια και λουράκια
  • Box μεταφοράς
  • Πατάκια, χαλάκια, κουβέρτες
Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ