Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Στα σκυλάκια, όπως και στα παιδιά, αρέσει πολύ να παίζουν και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Ποιο καλύτερο μέρος, λοιπόν, για μια γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων από ένα φιλόξενο σχολείο;

Έτσι, το Σάββατο 13 Απριλίου τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια» θα σας περιμένουν με χαρούμενες ουρίτσες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. Ελάτε οικογενειακώς να τα γνωρίσετε, να πάτε βόλτα, να παίξετε και ίσως να βρείτε ανάμεσά τους έναν νέο παντοτινό φίλο!

Μαζί τους θα είναι και οι εθελοντές του συλλόγου, για να λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με την υιοθεσία, την αναδοχή και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα σκυλάκια που φροντίζουν, αλλά και να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς.

Στη γιορτή μπορείτε ακόμα να ενισχύσετε το έργου του συλλόγου, αγοράζοντας πασχαλινές λαμπάδες, δωράκια και άλλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη φροντίδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του, σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και την Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

Αφίσα εκδήλωσης Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια κι οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

• Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
• Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
• Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
• Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ