Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο πάρκο Ερμού και Πειραιώς

Στην καρδιά της άνοιξης και λίγο πριν από το Πάσχα, τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι για να μην τα βρει το καλοκαίρι αδέσποτα, χωρίς τη δική τους οικογένεια στη νέα γιορτή υιοθεσίας.

Έτσι, το Σάββατο 20 Απριλίου θα βρίσκονται στο πάρκο Ερμού και Πειραιώς, απέναντι από την Τεχνόπολη, για να σας γνωρίσουν και να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας.

Μαζί τους θα είναι και οι εθελοντές μας, για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και την οικογένειά σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας για την υιοθεσία, την αναδοχή και τους άλλους τρόπους να βοηθήσετε τα σκυλάκια που φροντίζουμε.

Στη γιορτή θα βρείτε, επίσης, πασχαλινές λαμπάδες, δωράκια και άλλα είδη που μπορείτε να αγοράσετε για να υποστηρίξετε τα αδεσποτάκια.

Η γιορτή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.

Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια και οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

• Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
• Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
• Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
• Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ