Αγγλία: Γυναίκα παραδέχτηκε ότι βασάνιζε περισσότερα από 200 σκυλιά στο Ντέβον

Ένοχη δήλωσε η 66χρονη Νταϊάνα Κέρτις, στις επτά κατηγορίες για πρόκληση περιττού βασανισμού σε ζώα στο σπίτι της κοντά στο Χέδερλεϊ και σε κυνοκομεία στο Τσουλμλί Κρος, στην νοτιοδυτική Αγγλία

Και στις δύο τοποθεσίες έγιναν έφοδοι από επιθεωρητές της RSPCA και προσωπικό του περιφερειακού συμβουλίου του Τόριτζ, σύμφωνα με το BBC.

Ο δικαστής Στίβεν Κλίμι ανέβαλε την επιβολή της ποινής για τις 4 Ιουνίου και η Κέρτις αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Όλα τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023, με μια συνολική κατηγορία να αναφέρει την κακομεταχείριση 191 σκύλων στο Τσίτλχαμχολτ.

Όταν οι επιθεωρητές έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν ένα γενειοφόρο κόλεϊ που φέρεται να πονούσε από εξάρθρημα ώμου. Ανακάλυψαν επίσης ότι ένα μαυρόξανθο τεριέ είχε τραυματισμένο στόμα, ένα κόλεϊ με δερματική πάθηση και ένα τσοπανόσκυλο που υπέφερε από έλκος στο μάτι.

Κανένα από αυτά δεν είχε λάβει την απαραίτητη κτηνιατρική περίθαλψη.

Έχει ήδη απαγορευτεί στην Κέρτις η διατήρηση ζώων αφού καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Έξετερ τον Δεκέμβριο για βασανισμό αλόγων, κοτόπουλων και παπιών.

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων με αναστολή 12 μηνών και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 λιρών για τα αδικήματα αυτά.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ