Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στη Σαλαμίνα

Το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας σας προσκαλεί στη 2η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις 18:30 στο Κέντρο Νεότητας Σαλαμίνας.

Έχοντας πλέον καθιερωθεί η γιορτή υιοθεσίας στο νησί, δίνεται μια ακόμη ευκαιρία σε κάθε αδέσποτο ζωάκι να βρει το παντοτινό του σπίτι! Ελάτε να τα δείτε, να τα γνωρίσετε, και να πάτε βόλτα μαζί τους!

Στην γιορτή θα είναι το pet shop 4Pet Life και η Παναγιώτα Κουκλινού, να προσφέρει λιχουδιές για τα ζώα και με κάθε αδέσποτο ζώο που θα υιοθετηθεί εκείνη την ημέρα, δώρο η πρώτη τροφή του ζώου.

Επίσης, η εκπαιδεύτρια σκύλων Εριέττα Καραμπέτσου και ο εκπαιδευτής σκύλων Δημήτρης Πιτσικάλης και με κάθε υιοθεσία ζώου εκείνη την ημέρα, οι ιδιοκτήτες θα έχουν δωρεάν ένα μάθημα εκπαίδευσης για την αρχή της συμβίωσης τους με τη νέα τους οικογένεια.

Η κτηνίατρος Ελευθερία Γρεβεντοπούλου για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία αφορά την υγεία του ζώου ενώ η Mellavie, θα αναλάβει την ψυχαγωγία των παιδιών σας με αθλητικές δραστηριότητες, face painting, μπαλονοκατασκευές και επιδαπέδια παιχνίδια.

Τέλος, οι εθελοντές φωτογράφοι από τη φωτογραφική λέσχη Σαλαμίνας «Φωτομέτρηση» θα βρίσκονται στην όμορφη γιορτή για να τραβήξουν με τους φακούς τους, τις πιο όμορφες στιγμές των αδέσποτων ζώων.

Αφίσα εκδήλωσης: Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ