Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην αγορά του ΟΑΚΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι γιορτές υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”.

Ειδικότερα, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του 8ου No Finish Line Athens, τα σκυλάκια του συλλόγου θα σας περιμένουν στην Αγορά του ΟΑΚΑ από τις 9.30 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ., για να γνωριστείτε από κοντά και να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας.

Μαζί τους θα είναι και οι εθελοντές, για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και την οικογένειά σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας για την υιοθεσία, την αναδοχή και τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα σκυλάκια που φροντίζουν.

Στον πενθήμερο αγώνα 100 συνεχόμενων ωρών του No Finish Line Athens, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όλοι όποια στιγμή και για όσο θέλουν, με στόχο την καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από το “Μαζί για το Παιδί”.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διεξάγονται κι άλλοι αγώνες και παράλληλες δράσεις, πάντα στο πνεύμα του αθλητισμού και της προσφοράς. Μία από αυτές θα είναι και η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων, που πραγματοποιείται επίσης με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια μας και οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται, όπως:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ