Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Ζάππειο

Εδώ και χρόνια η ιατρική κοινότητα έχει αναγνωρίσει αυτό που οι κηδεμόνες ζώων ήδη γνώριζαν: Τα κατοικίδια κάνουν καλό στην υγεία!

Έτσι, όλοι οι σκύλοι είναι σκύλοι θεραπείας, είτε είναι η συντροφιά του κηδεμόνα τους είτε επισκέπτονται ωφελούμενους σε οργανώσεις όπως είναι Το Χαμόγελο του Παιδιού και η Φλόγα, που τους έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους.

Αν θέλετε να διαπιστώσετε από κοντά την ευεργετική επίδραση των σκύλων στην ανθρώπινη ζωή, μπορείτε να επισκεφτείτε τα αδέσποτα σκυλάκια μας την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ., στο πλαίσιο του 4ου Run Bike Care στο Ζάππειο.

Ελάτε να τα γνωρίσετε, να παίξετε και να πάτε βόλτα μαζί τους και -γιατί όχι;- να υιοθετήσετε ένα από αυτά, για να γίνει η δική σας και η δική του ζωή καλύτερη! Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές μας για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και να λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους να βοηθήσετε τα ζωάκια που φροντίζουν.

Το 4ο Run Bike Care διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο!», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη γιορτή, μια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και προαγωγής της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να συμμετάσχετε περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο και όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Μαζί και στο Σπίτι», για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους, που δε δύνανται να μετακινηθούν.

Η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

Αφίσα εκδήλωσης Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια μας κι εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να μας βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ