Κάλεσμα εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία καλεί τους καλούς εθελοντές της, που επιθυμούν να βοηθήσουν στο στήσιμο – έκθεση των ειδών μπαζάρ και στην πώλησή τους.

Ειδικότερα, θα χρειαστεί η συνδρομή εθελοντών για το στήσιμο του μπαζάρ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 10.30- 6μμ (μόνο οι εθελοντές, κλειστά για το αγοραστικό κοινό).

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 9πμ έως τις 7μμ και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 10πμ έως τις 5μμ, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό με την πώληση ειδών στο Πολεμικό Μουσείο.

Οι εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να τηλεφωνήσουν για πόσο διάστημα, ποιες ώρες και ποιες μέρες εκ των τριών, μπορούν ν’ απασχοληθούν, με την αρωγή σε κάθε πόστο και των έμπειρων μελών του προσωπικού της Φιλοζωικής, προς διευκόλυνσή τους.

Η συμβολή των εθελοντών είναι πολύτιμη

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία περιμένει με χαρά τις δηλώσεις συμμετοχής σας, που θα συμβάλουν στην επιτυχία της εκδήλωσης, για το καλό των αδέσποτων που όλοι αγαπάμε και ενεργά τα βοηθάμε.

Συμμετοχή στο [email protected] ή 210-6020202 (εσωτ. 2 κα Μπουγά)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ