Κάντε μανικιούρ, μακιγιάζ ή hairstyling και βοηθήστε τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας

Η φιλοζωική ομάδα «Οι Αδέσποτες» σας καλούν σε ένα φιλοζωικό event, διαφορετικό από τα άλλα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο κτίριο της Τσαμαδού 15, κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων.

Τρεις γυναίκες καλλιτέχνιδες στο είδος τους ενώνουν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν την ομάδα στα υπέρογκα κτηνιατρικά έξοδα που αντιμετωπίζει.

Το event θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 17:00 και θα περιλαμβάνει:

  • Μανικιούρ ημιμόνιμο (σχήμα – χρώμα) με ζωγραφισμένα πατουσάκια γάτας αν το επιθυμείτε από την εθελόντρια Αίγλη Αναστασίου από το κατάστημα Αίγλη Άκρων στο Γαλάτσι.
  • Επαγγελματικό μακιγιάζ από την make-up artist της τηλεόρασης και του θεάτρου Μαρία Ιωαννίδου και,
  • Hairstyling από την Καίτη Αραβαντινού, επίσης της τηλεόρασης και του θεάτρου η οποία θα σας χαρίσει ένα υπέροχο χτένισμα ή κούρεμα κάτι απλό, αν επιθυμείτε.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο event, να γράψει στα σχόλια ή να στείλετε μήνυμα ώστε να κανονιστεί ραντεβού για να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρία.

Οι εθελόντριες θα προσφέρουν και γαλλικό καφεδάκι.

Τιμοκατάλογος:

  • Για το γαλλικό ημιμόνιμο σελάκ (σχήμα χρώμα) τιμή: 14 ευρώ
  • Για το επαγγελματικό μακιγιάζ τιμή: 15 ευρώ
  • Για το κούρεμα ή χτένισμα τιμή: 12 ευρώ

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες της ομάδας και για το λόγο αυτό γίνεται έκκληση να ζητήσετε όσο τον δυνατόν απλά πράγματα.

Στο event θα πωλούνται επίσης και προϊόντα της ομάδας.

Σας περιμένουν με πολύ κέφι.

Λίγα λόγια για την ομάδα

Οι Αδέσποτες είναι φιλοζωική ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης μιας και απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν ΟΛΑ τα ζώα. Η δράση της εστιάζει στην στείρωση, φροντίδα, νοσηλεία και εύρεση υιοθεσιών των αδέσποτων ψυχών.

Επικοινωνία-Πληροφορίες: Οι Αδέσποτες 


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ