Κοπή σκυλόπιτας και ημέρα υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Ν. Φιλαδέλφειας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 3.30 το απόγευμα, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας θα κόψει την ετήσια σκυλόπιτα για τα ζώα και ημέρα υιοθεσίας. 

Η διάσημη σκυλόπιτα είναι μια ειδικά φτιαγμένη πίτα, με το φλουρί να αντιπροσωπεύει μια σούπερ νόστιμη κονσέρβα και με την ελπίδα για καλή τύχη την χρονιά που έρχεται.

Και για να δώσει μια ευκαιρία η τύχη αυτή να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα, από τις 11.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει ημέρα υιοθεσίας.

Οι εθελοντές ελπίζουν ότι κάποια από αυτά θα σταθούν τυχερά και θα βρουν τους ανθρώπους που θα θελήσουν να τους προσφέρουν τη θαλπωρή και την αγάπη μιας οικογένειας.

Την ίδια μέρα θα ανοιχτούν και οι αγιοβασιλιάτικες σακούλες και μπότες που κρέμονται μπροστά από τα κλουβιά τους και που έχουν γεμίσει με τα δώρα των ξωτικών τους.

Συγχρόνως στο χώρο του καταφυγίου θα υπάρχουν τα t-hirts και τα φούτερ του συλλόγου, λαχνοί για την λαχειοφόρο που θα κληρώσει στην κανονική πίτα στις 26 Ιανουαρίου και ένας μπουφές με λιχουδιές σπιτικές, καφέ, σοκολάτα και αναψυκτικά.

«Θα είναι μια μέρα γιορτής για τα πλάσματα που φιλοξενούμε, μια μέρα που προσδοκούμε να πάρουν χάδια και λιχουδιές και ελπίδα, μια μέρα που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους τους φίλους μας», γράφει ο φιλοζωικός σύλλογος.

Θα σας περιμένουν όλους με πολλή χαρά!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ