«Κυνηγώντας την ουρά μας!» – 3ος «αγώνας» δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς, στο Χαλάνδρι – Δηλώστε συμμετοχή!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στη Ρεματιά του Χαλανδρίου, την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ετήσιος «αγώνας» δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς, «Κυνηγώντας την ουρά μας!».

Την εκδήλωση διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Χαλανδρίου (Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς».

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως Πέμπτη 18 Απριλίου, με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας στον σύνδεσμο: https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration1

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ο «αγώνας» περιλαμβάνει μικτή διαδρομή συνολικού μήκους δύο χιλιομέτρων, δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

Πληροφορίες

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00 έως 10:30 (Για την παραλαβή του φακέλου συμμέτοχης καθώς και για τη διενέργεια ελέγχου των ζώων από την υπεύθυνη κτηνίατρο).
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00
ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: 12:00
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου: 2106821975 & 2106856410 και στο email: [email protected]

Οι συμμετέχοντες/έχουσες, που θα επιθυμούσαν να ενισχύσουν την Φιλοζωική Χαλανδρίου, να γνωρίζουν ότι στο χώρο της εκδήλωσης, θα συγκεντρώνονται τα παρακάτω: Αντιπαρασιτικές αμπούλες, αντιπαρασιτικά χάπια για ενδοαποπαρασίτωση, κονσέρβες i/d, Jylapour 300, Leisguard, Synoulox 50 και 250, Milteforan, WeJoint, Rheuvmocam, Rimadyl.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς» (Φωτ.: Δήμος Χαλανδρίου)

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ