Μαμά κουνέλα και μαμά γάτα μεγαλώνουν τα μωρά τους μαζί! – Μία… παράταιρη φιλία που συγκινεί (Βίντεο)

Σε ένα καταφύγιο διάσωσης ζώων, μία αγρότισσα κατέγραψε ένα παράξενο βίντεο με μια γάτα και ένα κουνέλι να μεγαλώνουν μαζί τα μωρά τους.

Στο βίντεο που έχει γίνει πλέον viral στο TikTok, τα ζώα που ζουν στο Roberson Creek Farm στη Βόρεια Καρολίνα φαίνονται να φροντίζουν τα μωρά τους σε ένα κλουβί με πλέγμα.

Το βίντεο με λεζάντα “Monday morning surprise” έχει φτάσει τις 25 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Σύμφωνα με το Newsweek, η Ντέστινι Χάμπτον, μια αγρότισσα του καταφυγίου που τράβηξε το γλυκό βίντεο, ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους τη συμβουλή τους για την κατάσταση.

«Να χωρίσω τα μωρά ή να τα αφήσω να τα μεγαλώσουν μαζί;» έγραψε στην στην ανάρτησή της.

@roberson.creek.farm Monday morning surprise 😳 #farmbabies #farmlife #rescuefarm #rescuekitten #rescuerabbit #fyp #foryou #trending #fypシ #kittensoftiktok ♬ Here With Me – d4vd


Η Animal Welfare Association με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ αναφέρει ότι οι γάτες και τα κουνέλια μπορούν να συνυπάρξουν, αλλά είναι κομβικό να γνωριστούν σωστά μεταξύ τους. 

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντα ότι οι γάτες είναι θηρευτές και τα κουνέλια είναι θηράματα. Εάν η γάτα σας παρουσιάζει αρπακτική συμπεριφορά, η εισαγωγή ενός κουνελιού θα θέσει το κουνέλι σε κίνδυνο. Οι γάτες χρειάζονται χώρο για να τρέχουν και να παίζουν, όπως ακριβώς και ένα κουνέλι – αλλά ένα κουνέλι που τρέχει ή πηδάει μπορεί να πυροδοτήσει τη θηρευτική ορμή μιας γάτας. Η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε οπτικά εμπόδια μεταξύ του κουνελιού και της γάτας, ώστε η γάτα να αισθάνεται πιο χαλαρή και το κουνέλι να νιώθει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας», συνιστά η μη κερδοσκοπική οργάνωση.


Μόλις η Κρίσι, η γάτα, μετέφερε τα μωρά της στην κουνελότρυπα, η Έιμι, το κουνέλι, λειτούργησε ως μπέιμπι σίτερ για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με το Good News Network, η Χάμπτον είχε τοποθετήσει ένα ξεχωριστό κλουβί για την Έιμι και τα μωρά της, οπότε εξεπλάγη όταν είδε τη γάτα να καταλαμβάνει το ίδιο δωμάτιο με το κουνέλι.

Η Κρίσι δεν είναι “καλή γάτα”, οπότε αυτή η ξαφνική στοργή ήταν πολύ πρωτόγνωρη για όλους. «Η Κρίσι είναι άγρια. Δεν με αφήνει να την αγγίξω, αλλά προφανώς αγαπάει την Έιμι. Νομίζω ότι ίσως ήξερε ότι η μαμά του κουνελιού δεν έβγαζε αρκετό γάλα και ήθελε να τη βοηθήσει», δήλωσε η Χάμπτον. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ