Μαρούσι: Φίλοι και μέλη του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ γιόρτασαν τα γενέθλια του συλλόγου (Φωτο)

Στον όμορφο χώρο του Le Jardin γιόρτασε τα γενέθλια του την Κυριακή 7 Μαΐου ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ).

Στην γιορτή βρέθηκαν φίλοι και μέλη με προεξάρχουσα την εκλεκτή Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, τον υποψήφιο βουλευτή στο Β1 βόρειο τομέα κ. Μανώλη Κουτσογιαννάκη, τον πρόεδρο της τοπικής Ν.Δ. Αμαρουσίου κ. Χ. Μπελεγράτη συνοδευόμενο από την υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της τοπικής κ. Α. Τσουκαλά εκπροσωπώντας τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας στη Περιφέρεια Αττικής κ. Ι. Κεχρή.

Στην όμορφη γιορτή παρευρέθηκε επίσης η φίλη του συλλόγου και σύζυγος του κ. Β. Μυλωνά, ενώ εκλεκτοί δημοτικοί σύμβουλοι που τίμησαν το σύλλογο Αμαρουσίου με την παρουσία τους ήταν η αντιδήμαρχος κ. Ρένα Χαλιώτη συνοδευόμενη από τον εξαιρετικό της σύζυγο, ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου κ. Παπαδόπουλος, η γνωστή φιλόζωη κ. Κατερίνα Βουρλάκη και ο σύμβουλος δημάρχου Αμαρουσίου για τα αδέσποτα κ. Ν. Τακτικός.

Από προέδρους συλλόγων ο ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ ευχαριστεί θερμά τον κ. Θ. Νησιώτη Λάκκας, Κόττου Αγίου Ελευθερίου, Αναγέννησης – κ. Γ.Τ Σιράκη, Πρόεδρο Γονέων Συκιαριδείου Ιδρύματος κ. Θ. Κοκκόρα, Αμαρύσιας Εστίας κ. Γ. Ντάτα την κ. Β. Βανδώρου Ποντίων και τον κτηνίατρο κ. Λ. Μακρυθανάση.

«Ζούμε δύσκολα και χρειαζόμαστε φως και θετική σκέψη για τα ζώα, τα δημιουργήματα του θεού, τον ίδιο τον άνθρωπο, στιγμές και εικόνες χαράς και γιορτής να μας δώσουν κάποια ανακούφιση… να χαϊδέψουν την ψυχή μας, σαν την σημερινή μας γιορτή – Κυριακή των γενεθλίων του συλλόγου μας», έγραψε ο σύλλογος στην ανάρτησή του θέλοντας να ευχαριστήσει όσου στήριξαν με την παρουσία του το έργο του.



Οι φωτογραφίες είναι του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ