Μία πρόσκληση γάμου πυροδότησε αντιδράσεις: Όχι παιδιά, τα σκυλιά όμως είναι ευπρόσδεκτα

Ένα προσκλητήριο γάμου που δέχεται τα κατοικίδια αλλά αποκλείει τα παιδιά, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αμφιλεγόμενη πρόσκληση, που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον χρήστη Pável Gaona, περιλαμβάνει τα ονόματα της νύφης και του γαμπρού, την ημερομηνία του γάμου και το σαφές μήνυμα στο κάτω μέρος που έγραφε: “Εκδήλωση φιλική προς τα κατοικίδια / Όχι παιδιά”. Αυτή η απόφαση να δοθεί προτεραιότητα στα κατοικίδια ζώα έναντι των παιδιών έχει πυροδοτήσει μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ των χρηστών.

Οι απόψεις διίστανται, με ορισμένους να υπερασπίζονται το δικαίωμα του ζευγαριού να θέτει τα δικά του κριτήρια για τους καλεσμένους και άλλους να αντιτίθενται σθεναρά στον αποκλεισμό των παιδιών υπέρ των σκύλων.

Ένας χρήστης εξέφρασε την άποψή του, δηλώνοντας: «Δεν πειράζει, ο καθένας μπορεί να κάνει τον γάμο του όπως νομίζει. Ναι, μερικές φορές τα παιδιά μπορεί να είναι ενοχλητικά, αλλά είναι άνθρωποι. Όλοι έχουμε υπάρξει παιδιά. Είναι λυπηρό που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο».

Αντίθετα, οι υποστηρικτές της επιλογής του ζευγαριού, είπαν ότι πρόκειται για μια ιδιωτική εκδήλωση και οι οικοδεσπότες έχουν το προνόμιο να καλέσουν όποιον θέλουν: «Ο καθένας αποφασίζει για το γάμο του. Παντρεύεσαι και προσκαλείς όλους τους παιδικούς σταθμούς της πόλης αν θέλεις. Μη δίνετε τη γνώμη σας για τις απόψεις των άλλων».

Ο Pável Gaona, ο άνθρωπος που ανακάλυψε και μοιράστηκε την πρόσκληση, εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με τη γνησιότητά της καθώς δεν μπόρεσε να εντοπίσει τη διεύθυνση που αναφερόταν. Παρ’ όλα αυτά, η διαμάχη συνεχίζεται, με ορισμένους να υπερασπίζονται τον αποκλεισμό των ανηλίκων και άλλους να καταδικάζουν την προτίμηση των σκύλων έναντι των παιδιών.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε;


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ