Μπαζάρ και «σκυλο-αντάμωμα»: Δύο υπέροχες δράσεις για τ᾽αδέσποτα της Λάρισας!

Αυτό το Πάσχα, όλοι μαζί ας βοηθήσουμε τα αδέσποτα της Λάρισας να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τη χρειάζονται, την αξίζουν και τους την οφείλουμε!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, η Plus2feet, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της κατασκευής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα από το 2015, η Κοιν.Σ.Επ. «Ασπίδα» Περιβάλλον – Ανθρωποι – Ζώα, η φιλοζωική ομάδα εθελοντών «Αδέσποτα Ζώα Λάρισας», το pet shop «Οφηλία», το γυμναστήριο «Flex&Fit» και το κατάστημα παιδικών ρούχων «Grammy», σας προσκαλούν στις πασχαλινές δράσεις που συνδιοργανώνουν στη Λάρισα, με σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδεσποτάκια της πόλης.

Οι δράσεις είναι οι εξής: 

Bazaar

Θα πραγματοποιηθεί από Μ. Τρίτη 11 Απριλίου έως και Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου το μεσημέρι, έξω από το pet shop «Οφηλία», στην περιοχή του Αγίου Αχιλλείου (Καλλιθέας 5). 

Στο bazaar θα βρείτε μπλούζες με πρωτότυπα σχέδια της Plus2feet, καθώς και είδη δώρων. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις βασικές ανάγκες των αδέσποτων της Λάρισας, αλλά και για προσφορά δωρεάν αναπηρικών αμαξιδίων σε τρία σωματεία της Θεσσαλίας. 

«Σκυλο-αντάμωμα» 

Θα γίνει την Μ. Τρίτη στις 6 το απόγευμα. 

Σημείο συνάντησης, η κύρια είσοδος του Αλκαζάρ, κοντά στο κηποθέατρο. 

Ελάτε με τα αναπηράκια σας και τα αμαξίδια τους, αλλά και τα τετραποδάκια σας να κάνετε τη μεγαλύτερη και πιο απολαυστική βόλτα που έχει γίνει ποτέ – υπό την επίβλεψη έμπειρης εκπαιδεύτριας, σε μια μαγευτική περιοχή, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε από κοντά, να διασκεδάσουμε με τους τετράποδους φίλους μας και να βοηθήσουμε όλα αυτά τα πλάσματα, που μας έχουν ανάγκη!

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνα: 6973200342, 6945824117 και στη σελίδα Plus2feet 

Σχετικά Άρθρα

Stay Connected

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ