Οι σύλλογοι «Αδέσποτος Παλμός» και «Αδέσποτα Μυστήρια» διοργανώνουν Φιλοζωική Ημερίδα με τίτλο «Αλυσίδα Ζωής»

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, οι σύλλογοι «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse Animal Rescue Team» και «Αδέσποτα Μυστήρια» συνδιοργανώνουν Φιλοζωική Ημερίδα με τίτλο «Αλυσίδα Ζωής». 

Σκοπός της εκδήλωση είναι μέσα από τους ομιλητές, να γίνει κατανοητή η σχέση ζωής που δημιουργείται μεταξύ ενός ανθρώπου και ζώου όπως επίσης γιατί πρέπει να γίνουμε όλοι μία αλυσίδα για την προστασία τους. Ο σεβασμός στα ζώα είναι παιδεία, είναι πολιτισμός. Οι υπέροχοι ομιλητές θα βάλουν την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη τους, ώστε να φτιαχτεί μία αλυσίδα ζωής για τους τετράποδους φίλους μας.

Σας περιμένουν όλους στις 17:30 σε μία μοναδική ημερίδα στο ξενοδοχείο Elefsina Hotel, αίθουσα «Αισχύλος».

Οι ομιλητές θα είναι από τον χώρο της εγκληματολογίας, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, κτηνίατροι, ο ιδρυτής της Plus2feet Βασίλης Τζιγκούρας, ο οποίος θα μας μιλήσει για την δεύτερη ευκαιρία ζωής στα ΑΜΕΑ ζωάκια, η εκπαιδεύτρια Εριέττα Καραμπέτσου, η ιδρύτρια της Dogs’ Voice Έλενα Δέδε και η ιδρύτρια του Ippothesis Ρόζα Ρούσσου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν δύο μοναδικοί καλεσμένοι: ο Γιώργος Μαρσέλος με την υπέροχη Τζαζ που θα μιλήσει για την σχέση ζωής που έχουν και θα δείξει πως η Τζαζ είναι η όρασή του.

Ο Γιάννης Κωστάκης, Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης θα δώσει δύναμη ψυχής μέσα από την δική του ψυχή.

Αξιωματικός της ΕΜΑΚ θα έρθει με τον τετράποδο φίλο του και θα μιλήσει για την σχέση ζωής αλλά και συνεργασίας.

Την παρουσίαση της Ημερίδας θα την πραγματοποιήσει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει μπουφές.

«Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τους τετράποδους ήρωες μας»

Αδέσποτος Παλμός – Αδέσποτα Μυστήρια.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ