Νέο ραντεβού υιοθεσίας σκύλων στο Δρόμο των Ποιητών στη Γλυφάδα

Σε μια ημέρα και ώρα που η Γλυφάδα μας σφύζει από ζωή, Σάββατο πρωί με τα μαγαζιά ανοικτά και πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τον περίπατό του στο Δρόμο των Ποιητών και τον καφέ του στα μαγαζιά της περιοχής, θα είναι συγκεντρωμένα για άλλη μια φορά στη Λαμπράκη σκυλάκια που έχουν ανάγκη από αγάπη.

Να δώσουν και να πάρουν! Να βρουν μια αγκαλιά, μια οικογένεια, ανθρώπους που θα δεθούν μαζί τους και δεν θα τα εγκαταλείψουν ποτέ.

Άλλο ένα ραντεβού υιοθεσίας σκύλων θα πραγματοποιηθεί στο Δρόμο των Ποιητών, αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και κάποιοι θα γνωρίσουν το νέο έρωτα της ζωής τους.

Οι πιο όμορφες φατσούλες θα σας περιμένουν να γνωριστείτε, στο πλαίσιο μιας ακόμη αγαπησιάρικης εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) και η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Όσοι ήδη έχετε σκύλους, δεν είναι καλή ιδέα να τους φέρετε μαζί. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν εντάσεις και φωνές. Πιθανά ταιριάσματα θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ