Ο σκύλος ελέγχει κάθε βράδυ το μωρό της οικογένειας την ώρα που κοιμάται (βίντεο)

Οι νέοι γονείς έχουν πάντα το άγχος ενός μωρού ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνηθίζουν πάντα το ελέγχουν για να δουν ότι είναι καλά.

Εκτός όμως από τους γονείς, ένας σκύλος κάνει ακριβώς το ίδιο και χάρη στο μόνιτορ, η οικογένεια κατάφερε να τον εντοπίσει να ελέγχει την μικρή του αδελφή κάθε βράδυ.

Ο Μπέρκλεϊ είναι ένας μεγάλος χνουδωτός σκύλος με ακόμα μεγαλύτερη καρδιά. Και αυτό φαίνεται. Ζει με την κηδεμόνα του Κριστίν Τζο Μίλερ και τον σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη, Ελαίνεϊ.

Στην αρχή, όταν η Ελαίνεϊ ήταν ακόμα μωρό, η Μίλερ ανησυχούσε λίγο ότι η ενέργεια του βαρύσωμου Μπέρκλεϊ θα ήταν λίγο υπερβολική για την κόρη της. Ωστόσο, ο Μπέρκλεϊ και η Ελαίνεϊ απέκτησαν ένα ξεχωριστό δεσμό.

Όταν η Ελαίνεϊ ήταν περίπου 8 μηνών, οι γονείς της εγκατέστησαν πολλαπλά συστήματα παρακολούθησης μωρών με κάμερες στο δωμάτιό της για να την ελέγχουν καλύτερα καθώς κοιμόταν. Γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν οι μόνοι.

Αφού εξέτασαν το υλικό, είδαν τον Μπέρκλεϊ να ελέγχει και την Ελαίνεϊ.

@christinejomiller We don’t deserve dogs. #bernesemountaindog #foryou #fyp #bestfriendgoals #dogsoftiktok #relationshipgoals #sendmeonmyway #wholesomemoments #tiktok ♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl

Οι γονείς της Ελαίνεϊ ήταν πάντα κοντά της, φυσικά, σε περίπτωση που ο Μπέρκλεϊ διέκοπτε τον ύπνο της. Αλλά ο στόχος του με τις επισκέψεις φαινόταν απλώς να διασφαλίζει ότι όλα ήταν καλά.

Τώρα που η Ελαίνεϊ είναι αρκετά μεγάλη για να καταλάβει, έχει αρχίσει να εκτιμά το γεγονός ότι έχει ένα τόσο πιστό φίλο που την προσέχει.

Η Ελαίνεϊ είναι τώρα 5 ετών και ο αγαπημένος της σκύλος, Μπέρκλεϊ, παραμένει στο πλευρό της μέχρι σήμερα.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ