Όχι, δεν είναι ψέμα! Ο ΣΠΑΖ τους καλεί όλους στο Πασχαλινό μπαζάρ του!

Το Σάββατο 1η Απριλίου ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) καλεί όλους στο Πασχαλινό παζάρι.

Από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα στο γνώριμο και πανέμορφο χώρο του Διασχολικου κέντρου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30).

Φέτος, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.

Όπως πάντα οι πάγκοι θα είναι γεμάτοι με μοναδικές δημιουργίες που θα ετοιμάσουν οι καλεσμένοι χειροτέχνες του ΣΠΑΖ, θα υπάρχουν λαμπάδες και Πασχαλινά είδη. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδιά σας, τα ανίψια σας και φυσικά για εσάς!

Θα υπάρχει το ιδιαίτερο τμήμα με τα ιδιαίτερα μεταχειρισμένα πράγματα, τα περισσότερα είδη, σαν καινούργια!

Όσοι μας επισκέπτεστε τόσα χρόνια γνωρίζετε τον υπέροχο μπουφέ μας, την εποχή αυτή θα είναι γεμάτος από ότι νηστίσιμη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε καθώς και τον καλύτερο καφέ της πόλης!

Τα είδη ΣΠΑΖ: Μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητακια και τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο του ΣΠΑΖ.

Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς και τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να μπορέσουμε όλοι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα.

Θα δείτε επίσης κάποιους από τους σκύλους του συλλόγου που ψάχνουν σπίτι και θα μάθετε τα πάντα για τις γάτες.

Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) χρειάζεται τη βοήθειά σας για να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει για πολλά χρόνια ακόμη!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ