Οι υπέροχες περιπέτειες του κυρίου Μπόμπο – Το δράμα του Αλεξάνδρου Καίσαρα Ραμσή Καρλομάγνου VIII δεν έχει τέλος!

Το δράμα του γάτου Αλεξάνδρου Καίσαρα Ραμσή Καρλομάγνου VIII δεν έχει τέλος, αφού είναι αναγκασμένος να ζει με κοινούς θνητούς ανθρώπους, που αγνοούν το όνομά του και τον αποκαλούν Μπόμπο…

Η κατάσταση δεν πάει άλλο, πρέπει να αλλάξει, ειδικά όταν φτάνει στη γειτονιά τους μια πανέμορφη γάτα, η Μπέλα, με πιστοποιητικό ράτσας και φροντισμένο τρίχωμα.

Ο Μπόμπο είναι αποφασισμένος να την εντυπωσιάσει και να την πείσει για τη δική του καταγωγή, γεγονός που του προκαλεί αρκετά προβλήματα.

Η ποντικίνα Αμέλια θα τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του, αλλά θα του μάθει και κάτι πολύ σημαντικότερο: την αξία της πραγματικής φιλίας και τη σημασία του να είναι ο εαυτός του.

Η Yrsa Sigurdardóttir επιστρέφει στην παιδική λογοτεχνία απ’ όπου ξεκίνησε και μας χαρίζει τις «Υπέροχες περιπέτειες του κυρίου Μπόμπο», για παιδιά από 8 ετών.

Ο πρωταγωνιστής γάτος και οι απίθανες περιπέτειες που περνά καθημερινά (και ταυτόχρονα η ματιά στις τρελές καταστάσεις που βιώνει η οικογένειά του) συνθέτουν μια ιστορία αξιαγάπητη όσο και ο πρωταγωνιστής της.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 15 € και δωρεάν αντικαταβολή για αγορές άνω των 30 € εντός Ελλάδας.

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Εξώφυλλο βιβλίου (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ