Πλησιάζει η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους στη Θεσσαλονίκη!

Η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους πλησιάζει! Η Discover Dogs, η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ – ΗELEXPRO / Περίπτερο 5.


Με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ, προσκαλεί τους κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, μικρούς και μεγάλους, να το επισκεφθούν και να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής, ώστε να γνωρίσουν όσο γίνεται καλύτερα τον πιο πιστό σας φίλο.

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα Discover Dogs 2024 θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που θα έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης με διαθεματική και διεπιστημονική διάσταση.

Απαραίτητα έγγραφα για την επίσκεψή σας με τον σκύλο σας

Προτεραιότητα της Discover Dogs αποτελεί η ασφάλεια των επισκεπτών και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας για τους συμμετέχοντες και όλους τους σκύλους.

Για τον λόγο αυτό οι επισκέπτες που επιθυμούν να φέρουν μαζί τον σκύλο τους θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις βάσει του Ν.4030/18-9-2021 όπως ισχύει:

  • Να έχει τοποθετηθεί microchip στον σκύλο.
  • Να έχει καταγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (ΕΜΖΣ) και υποχρεωτικά να φέρετε μαζί σας το πιστοποιητικό της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης. Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης μπορείτε να το ζητήσετε από τον κτηνίατρό σας.
  • Να έχετε μαζί σας το ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του σκύλου, το οποίο θα σας ζητηθεί από τον κτηνίατρο της διοργάνωσης.
  • Ο σκύλος να έχει κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο και να φορά σε εμφανές σημείο την κονκάρδα του φετινού αντιλυσσικού του εμβολιασμού. Επίσης στο βιβλιάριο υγείας του να αναφέρεται η ημερομηνία της τελευταίας αποπαρασίτωσης.

Εφόσον το επιθυμείτε και για να γλυτώσετε πιθανή αναμονή στην είσοδο, σ επιλέξετε την προεγγραφή σας, μέσω της εφαρμογής Click to Vet

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Discover Dogs


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ