Στις 7 Μαΐου… κυνηγάμε την ουρά μας! Εσύ θα είσαι εκεί;

O Δήμος Χαλανδρίου σας καλεί στη δεύτερη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαΐου, στη Ρεματιά Χαλανδρίου.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Χαλανδρίου (Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, και συνεκτιμώντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στη φύση.

Περιλαμβάνει διαδρομή συνολικής απόστασης δύο (2) χιλιομέτρων, μεικτής διαδρομής δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00 έως 10:30 (Για την παραλαβή του φακέλου  συμμέτοχης καθώς και για τη διενέργεια ελέγχου των ζώων από την  υπεύθυνη κτηνίατρο).

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00

ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: 12:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2000μ.: Εξήντα (60’) λεπτά. Πέραν αυτού του ορίου, οι συμμετέχοντες βαδίζουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης.

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η Οργανωτική Επιτροπή θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μόνο μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας, στον σύνδεσμο: http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration1

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν από 1/4/2023 έως και 30/4/2023.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου: Τηλ.: 2106821975 & 2106819350, email: [email protected]

Ανώτατο όριο συμμετοχών: 150 βαδιστές/στριες με τα ζώα συντροφιάς τους.

Οι συμμετέχοντες/έχουσες, που θα επιθυμούσαν να ενισχύσουν την Φιλοζωική Χαλανδρίου, να γνωρίζουν ότι στο χώρο της εκδήλωσης, θα συγκεντρώνονται τα παρακάτω:

Αντιπαρασιτικές αμπούλες, αντιπαρασιτικά χάπια για ενδοαποπαρασίτωση, κονσέρβες i/d, Jylapour 300, Leisguard, Synoulox 50 και 250, Milteforan, WeJoint, Rheuvmocam, Rimadyl.

Όχι, λοιπόν, «εγώ το λέω στον σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του», αλλά χαρούμενες ουρίτσες να ανεμίζουν γύρω – γύρω και η ευγενής άμιλλα να φτάνει στα ύψη!


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ