Τα «Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης» διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Τα «Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης» σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. 

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στο καφέ που λειτουργεί δίπλα στο καταφύγιο, στο Γήπεδο Καραμπίνη στη Νίκαια, από τις 12:00 έως τις 17:00.

  • Άνετο πάρκινγκ
  • Εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ
  • Κατάλληλος χώρος για παιδιά

Όλα τα έσοδα του μπαζάρ, θα καλύψουν τροφές και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο και φροντίζουν οι εθελοντές.

Σας περιμένουν με χαρά για να γνωριστείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για το έργο και τις ανάγκες τους.

Μόνο μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!

Εκτός από τα αδέσποτα, στηρίζουν και μονογονεϊκές οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Κατά την διάρκεια του μπαζάρ, από τις 12:00 έως τις 17:00, οι εθελοντές θα  συγκεντρώνουν τρόφιμα για δύο μονογονεϊκές οικογένειες που μας χρειάζονται και αξίζουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να είναι γεμάτο.

Για αυτό και τα Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης ζητούν από όλους εσάς, να γίνετε κρίκοι σε μια αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης!

Ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας: Τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέατα, γλυκά, φρούτα, απορρυπαντικά, χαρτικά.

Γιατί πέρα από το τραπέζι που πρέπει πάντα να είναι γεμάτο, όλα είναι απαραίτητα και αναγκαία, για δύο υπέροχες μαμάδες, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους (τα παιδιά και των δύο οικογενειών είναι ενήλικα – 18 ετών).

Όπως ενημερώνουν από το καταφύγιο ζώων, για τις δύο αυτές οικογένειες, υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και έχουν ήδη επικοινωνήσει για πληροφορίες με το τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

«Ας δείξουμε για ακόμη μια φορά, πως μαζί, καταφέρνουμε τα πάντα!», τονίζουν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ