Ταξίδεψε με τις χελώνες στη Μεσόγειο!

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ πραγματοποιεί γιορτή για τα παιδιά με τίτλο «Ταξίδεψε με τις χελώνες στη Μεσόγειο».

Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 11:00, το Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ ανοίγει τις πόρτες του στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους των θαλάσσιων χελωνών που θέλουν να γιορτάσουν, να εξερευνήσουν, να μάθουν, να παίξουν και να ταξιδέψουν μαγικά στη Μεσόγειο.

Έμπνευση για τη γιορτή είναι τα ταξίδια που κάνουν οι χελώνες Καρέττα σε όλη τη Μεσόγειο.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί δορυφορικούς πομπούς οι οποίοι τοποθετούνται προσεχτικά στο καβούκι των χελωνών και καταγράφουν τις μετακινήσεις τους στη Μεσόγειο θάλασσα. Με αυτόν τον τρόπο μας έχει αποκαλυφθεί η περιπετειώδης ζωή που κάνουν οι χελώνες μέσα στο νερό.

Από τις φωλιές στην Κυπαρισσία μέχρι την Αδριατική θάλασσα, και από τα ζεστά νερά της Τυνησίας μέχρι το κέντρο διάσωσης στην Ισπανία, συνόδευσε τις χελώνες στις μεταναστεύσεις τους και βοήθησέ τες να ολοκληρώσουν με ασφάλεια τα ταξίδια τους!

Χάρτης τοποθεσίας ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ