Το φιάσκο με τη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον ενέπνευσε ξεκαρδιστικά memes – Εμείς ξεχωρίσαμε ένα αγαπημένο!

Η γκάφα με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μπορεί να έχει προκαλέσει σάλο για το μέγεθος της επεξεργασίας που υπέστη, ωστόσο εμπνέει τους καλλιτέχνες του διαδικτύου σε νέα επίπεδα δημιουργίας memes.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε την Κυριακή τη γιορτή της μητέρας στη Βρετανία δημοσιεύοντας φωτογραφία της με τα παιδιά της, Τζορτζ, 10 ετών, Σάρλοτ, 8 ετών, και Λούις, 5 ετών.

Ήταν η πρώτη φωτογραφία της από τον Ιανουάριο, όταν φέρεται να έκανε εγχείρηση στην κοιλιά, και σύμφωνα με το Παλάτι, την τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ωστόσο, διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία απέσυραν έκτοτε τη φωτογραφία με την αιτιολογία ότι ήταν παραποιημένη.

Τη Δευτέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε στο X ότι είχε πειράξει την εικόνα και ανέλαβε την ευθύνη, γράφοντας: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ζητάω συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες».

Αλλά η συγγνώμη απέδειξε ένα γεγονός που αφορά όλους όσοι περνούν χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Τα λάθη του ενός είναι το meme του άλλου.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί άνθρωποι δημοσίευσαν δικές τους ξεκαρδιστικές φωτογραφίες, εμείς όμως ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μία παραποιημένη φωτογραφία που θα ήταν ιδανική αν ήταν αληθινή.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ