Τριήμερο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα ανάπηρα αδεσποτάκια και τους αστέγους

Φέτος, η Plus2feet βάζει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο μπαζάρ, προς ενίσχυση τόσο των αδέσποτων ανάπηρων ζώων όσο και των αστέγων συνανθρώπων μας.

Υπηρετώντας εδώ και 8 χρόνια τα ζώα με κινητικά προβλήματα, δεν ξεχνάει τα αδέσποτα, στα οποία προσφέρει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια, προκειμένου να προσδώσουν ποιότητα στη ζωή τους, αλλά και να επισπεύσουν την υιοθεσία τους!

Για όλα αυτά όμως χρειάζονται τη βοήθειά σας αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων της Plus2feet διατίθενται για την κατασκευή αμαξιδίων για αδέσποτα ζώα σε Ελλάδα, Κύπρο, τρίτες χώρες και εμπόλεμες ζώνες.

Φέτος, όμως, έχουν έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενοι: Θα έχουν την τεράστια τιμή να φιλοξενούν το “Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων” του κυρίου Λεωνίδα Κουρσούμη, ο οποίος εκπροσωπεί επάξια και στηρίζει με νύχια και με δόντια μια ομάδα ανθρώπων, στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας μας.

Στο μπαζάρ θα φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία βιβλίων, τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν ολοκληρωτικά στους αστέγους.

Παράλληλα, θα βρείτε και τα υπέροχα παιδικά βιβλία της εκπαιδευτικού Κατερίνας Παπαποστόλου, με πανέμορφες ιστορίες, μέρος των εσόδων από τα οποία προορίζονται για φιλοζωικούς σκοπούς.

Μεταξύ άλλων στο θα βρείτε:

  • T-shirts με πρωτότυπα σχέδια (και παιδικά μεγέθη)
  • Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια
  • Χειροποίητες κατασκευές
  • Χειροποίητα κεριά
  • Βιβλία από το παλαιοπωλείο των αστέγων
  • Τα παιδικά βιβλία της Κατερίνας Παπαποστόλου
  • Λαχνούς με πλούσια δώρα

Σας προσκαλούν στο εργαστήριο που βρίσκεται Αγίας Αικατερίνης 12, Άγιος Φανούριος, Ίλιον, στις 15 – 17 Δεκεμβρίου για να γνωριστείτε από κοντά και να περάσετε όμορφα!

Όσοι έχετε σκύλο, φέρτε τον μαζί σας αφού όλο και κάποια λιχουδιά θα κρύβεται στο εργαστήριο.

Επικοινωνία: Βασίλης Τζιγκούρας
Τηλ: 6945824117
E-mail: [email protected]
Facebook: Plus2feet- αναπηρικά αμαξίδια ζώων


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ