Τριήμερο δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στα Χανιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο σύλλογος “Η προστασία των ζώων, Χανιά” με το σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντα» διοργανώνει μια σειρά δράσεων στο χώρο του συλλόγου και στον πεζόδρομο της Τσουδερών.

Το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτώβρη θα υποδεχτούν μαθητές από δημοτικά σχολεία της πόλης και μέσα από τη δημιουργική απασχόληση θα μάθουν πως μπορούν να συμβιώνουν με τα ζώα που είναι συγκάτοικοί μας στον ίδιο πλανήτη.

Το ίδιο απόγευμα από τις 20:00 έως τις 21:00, στον πεζόδρομο της Τσουδερών, ο Νίκος Μπλαζάκης θα μας μυήσει στον κόσμο των ζώων με μύθους και παραμύθια για «σώματα που άλλαξαν τη θωριά τους».

Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι θα υποδεχτούν κι άλλους μαθητές, ενώ το απόγευμα 18:00 έως 20:00 το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού-Τοπικό Τμήμα Χανίων σας προσκαλεί να φτιάξετε τη δική σας γιρλάντα αγάπης για τους τετράποδους φίλους μας.

Όλες τις μέρες θα λειτουργεί το καθιερωμένο και αγαπημένο σας μπαζάρ βιβλίων και μικροαντικειμένων στο χώρο του «Ορίζοντα» από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα…

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι μια αφορμή, τα ζώα έχουν την ανάγκη μας κάθε μέρα και ο σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής, είναι η αφετηρία για να γινόμαστε καλύτεροι.

Χανιά
Αφίσα εκδήλωσης Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ