Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φυλής γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυση του

Την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυσή του στον Δήμο Φυλής γιόρτασε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φυλής «ΑγαπαΖΩ», γιορτή που συνέπεσε με ένα όνειρο ζωής για τα μέλη του: την ύπαρξη Κτηνιατρικού Χώρου, όπου κτηνίατροι θα μπορούσαν να πραγματοποιούν στειρώσεις, αλλά και περίθαλψη για τα εκατοντάδες αδέσποτα της περιοχής.

Η επέτειος όμως δεν περιλάμβανε μόνο τη δημιουργία του Κτηνιατρικού Χώρου, αλλά και δυο δημοτικών πάρκων σκύλων, που σημαίνει διπλή χαρά για τον Σύλλογο αλλά και τους ιδιοκτήτες σκύλων του Δήμου.

Όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και όσα ευελπιστούν ότι θα συνεχίσουν να γίνονται, τα έκλεισε ο Σύλλογος σε μια όμορφη γιορτή με ζωντανή μουσική από την υπέροχη Μαρία Ρεμπούτσικα, ανιματέρ που διασκέδασε τα παιδιά και φυσικά την παρουσία τετράποδων φίλων μας.

Σύλλογος

Βαθιά συγκινημένη η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Καίτη Ζερβάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη που, μετά από χρόνια προσπάθειας, συνετέλεσαν ώστε να εξαντληθεί ένα μεγάλο μέρος της διαχείρισης των αδέσποτων.

Σύλλογος

«Αν έχουμε δίπλα μας τον Γιώργο Αβράμη και τους συνεργάτες του, πραγματικά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε» τόνισε με χαρά, ενώ έκανε μνεία και στον διευθυντή του τμήματος διαχείρισης των αδέσποτων Βασίλη Ντάκουρη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Δέσποινα Σπανούδη, η οποία εξήρε το έργο και τις προσπάθειες του Δήμου Φυλής για τα αδέσποτα, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτονόητες.

Πηγή: doxthi.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ