Η τρυφερή στιγμή ενός αλόγου Κλάιντσντεϊλ με ένα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ σε διαφήμιση για το Super Bowl 2024

Super Bowl χωρίς τις ξεχωριστές διαφημίσεις για το μεγάλο αμερικάνικο γεγονός, δε γίνεται. Τα σποτ παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο αλλά μία τρυφερή διαφήμιση μας τράβηξε την προσοχή και μας έκανε να… λιώσουμε!

Τα εμβληματικά άλογα Κλάιντσντεϊλ της μάρκας μπύρας Budweiser επιστρέφουν για το μεγάλο παιχνίδι. Στο νέο σποτ, “Old-School Delivery”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024 στις 11 Φεβρουαρίου, τα άλογα Κλάιντσντεϊλ εργάζονται σκληρά για να μεταφέρουν την Budweiser σε ένα μπαρ που την έχει ανάγκη.

Η διαφήμιση ξεκινάει με μία κακοκαιρία που διακόπτει το ρεύμα σε μπαρ και την ίδια στιγμή ξεμένει από μπύρα. Φαίνεται ότι το μπαρ δεν θα μπορέσει να προμηθευτεί περισσότερη μπύρα λόγω των κλειστών δρόμων και της πρόβλεψης χιονόπτωσης, μέχρι που τα Budweiser Κλάιντσντεϊλ συγκεντρώνονται για να παρακινήσουν τους επιστάτες τους να παραδώσουν το προϊόν με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η διαφήμιση συνεχίζεται με δύο εργαζόμενους της Budweiser να φορτώνουν την καρότσα γεμάτο βαρέλια Budweiser και τα Κλάιντσντεϊλ να αψηφούν το χιονιά για να παραδώσουν τις μπύρες.

Τα άλογα φέρνουν την πολυπόθητη παράδοση στο μπαρ με τη βοήθεια ενός Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, το οποίο τα εντοπίζει και τα οδηγεί στο μπαρ με τους ευχαριστημένους πια θαμώνες.

Μετά την επιτυχημένη παράδοση, το σποτ κλείνει με ένα άλογο Κλάιντσντεϊλ να μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με το εξυπηρετικό σκύλο.

Η νέα διαφήμιση σηματοδοτεί την 46η διαφημιστική εμφάνιση της Budweiser Κλάιντσντεϊλ στο Super Bowl.

Η Budweiser καλωσόρισε τέσσερα νέα άλογα Κλάιντσντεϊλ στην οικογένειά της τον Ιανουάριο του 2023.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ