Woof Festival 2024: Προ των πυλών το διήμερο φεστιβάλ φιλοζωίας στο Πεδίο του Άρεως

Το Woof Festival 2024, το μεγαλύτερο φεστιβάλ διασκέδασης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους τετράποδους φίλους, επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακο.

Όσοι έχετε κατοικίδιο, όσοι δεν έχετε και θέλετε να χαρίσετε σε ένα αδέσποτο ζωάκι παντοτινή οικογένεια, αλλά και όσοι απλά επιθυμείτε να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά, ζώντας πραγματικά κάτι μοναδικό, το Woof Festival σας περιμένει το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Πεδίον του Άρεως από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια γιορτή όπου οι μικροί, οι μεγάλοι αλλά και οι τετράποδοι επισκέπτες θα περάσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές με εκπλήξεις, πολλά δώρα, παιχνίδια και διαδραστικές εκδηλώσεις.

Στη μεγάλη γιορτή θα συμμετέχουν φιλοζωικές οργανώσεις, κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές καθώς και αφοσιωμένοι εθελοντές που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα. Όλοι θα συναντηθούν στο Μητροπολιτικό Πάρκο της Περιφέρειας Αττικής μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε έναν χώρο αναψυχής και ενημέρωσης.

Ο επισκέπτης θα ξεκινήσει τη βόλτα του από τα φιλοζωικά σωματεία και τα αδέσποτα ζωάκια τους που θα είναι προς υιοθεσία. Οι εθελοντές τους, οι οποίοι ασχολούνται με τη διάσωση των αδέσποτων, την εκπαίδευση των κηδεμόνων και την ευαισθητοποίηση κυρίως των παιδιών, θα είναι εκεί να συζητήσουν, να ενημερώσουν και να καθοδηγήσουν υπεύθυνα τον κόσμο για ό,τι χρειαστεί. Θα σας μιλήσουν για το έργο τους αλλά και πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Παράλληλα στο χώρο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε συναρπαστικές επιδείξεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς, να παίξετε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια, να συμμετέχετε σε εργαστήρια, να επισκεφτείτε το μέρος του grooming αλλά και το πρώτο Snack Bar Canteen αποκλειστικά για σκύλους. Το κατοικίδιό σας δεν θα “ξεκολλάει”.

Ο χώρος θα έχει μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους στίβους, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν πολλές διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές επιδείξεις, τις οποίες οι κηδεμόνες και κυρίως οι τετράποδοι επισκέπτες θα λατρέψουν.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διοργανώνονται παιχνίδια για τους επισκέπτες και τους σκύλους με πολλά δώρα για τους νικητές. Ενδεικτικά μπορείτε να συμμετέχετε σε: Κυνήγι Θησαυρού, Μουσικά Χαλάκια, Do As I Do, Αγώνες δρόμου, Κουταλοδρομίες. Ειδικά για τους σκύλους θα υπάρχει δυνατότητα Grooming και Bathing, τεστ χαρακτήρα, paw printing, pet portraits. Επίσης τα διασκεδαστικά Face Painting και Photo Booths.

Τέλος έχετε στο νου σας ότι στο χώρο του φεστιβάλ όλοι οι σκύλοι πρέπει να είναι απαραιτήτως με λουρί, απαγορεύονται θηλυκά σκυλιά σε οίστρο και οι επιθετικοί σκύλοι θα απομακρύνονται. Οι κηδεμόνες δε θα πρέπει να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους.

Συνδιοργανωτής του φεστιβάλ είναι το σάιτ για κατοικίδια, topetmou.gr.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ