Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πλησιάζει! Ο ΟΦΥΠΕΚΑ γιορτάζει με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα!

Κάλεσμα προς τους κατοίκους όλους του κόσμου να συμμετέχουν στις προσπάθειες αποκατάστασης των οικοσυστημάτων απευθύνει ο ΟΗΕ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου.

Με το σύνθημα We are #GenerationRestoration, στη φετινή εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης Γη, ο OHE τονίζει «δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, αλλά μπορούμε να φυτέψουμε δάση, να αναζωογονήσουμε τις πηγές του νερού, να επαναφέρουμε τα εδάφη. Είμαστε η γενιά που μπορεί να συμφιλιωθεί με τη γη».

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) και οι Μονάδες Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών της χώρας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις σε όλη τη Ελλάδα!

  • Ξεναγήσεις
  • Πεζοπορίες στη φύση
  • Ενημέρωση στα Κέντρα Πληροφόρησης
  • Ενημερωτικές ημερίδες
  • Δραστηριότητες και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
  • Από την Κυριακή 2 Ιουνίου έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το διαδραστικό χάρτη των εκδηλώσεων, μέσω του ιστότοπου: storymaps.arcgis.com

Φωτ.: Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ