Στο 12 Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς μετείχε ο «Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία»

Στο 12o Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς που οργανώθηκε απ’ την Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ) το διήμερο 1 και 2 Απριλίου στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλάς» στη Θεσσαλονίκη μετείχε ο Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία (Asclepius One Health).

Απ’ το stand του «Ασκληπιού-Ενιαία Υγεία» πέρασαν και τις δυο ημέρες εκατοντάδες σύνεδροι, μεταξύ των οποίων ακαδημαϊκοί απ’ το χώρο της Κτηνιατρικής Επιστήμης, πολλοί ιδιώτες κτηνίατροι και φοιτητές Κτηνιατρικής αλλά και ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων απ’ όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Δόθηκε έτσι η δυνατότητα μιας σφαιρικής ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του «Ασκληπιού-Ενιαία Υγεία», για τις δράσεις που ο φορέας αναπτύσσει, εντός και εκτός Ελλάδας, με σκοπό τη διάδοση, την εμπέδωση και ενσωμάτωση της Ενιαίας Υγείας σε κάθε πολιτική που αναφέρεται στην προστασία της Υγείας ανθρώπων, ζώων και περιβάλλοντος.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στο 12ο Forum της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. επισκεπτόμενοι το τραπέζι του «Ασκληπιού-Ενιαία Υγεία» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις εκπαιδευτικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει ο φορέας με πιο πρόσφατη το Εισαγωγικό Σεμινάριο για την Ενιαία Υγεία που οργάνωσε στις 30 Μαρτίου ο «Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία» είναι η κτηνίατρος Ελένη Παυλίδου η οποία, όπως υπογραμμίζει, «στόχος μας είναι ο “Ασκληπιός Ενιαία Υγεία” να αποτελέσει έμπνευση για τις επόμενες γενιές, για “Μια Ενιαία Υγεία για Όλους”, για ένα Βιώσιμο Μέλλον».


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ