Στην ημερίδα στο SGC-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδας ο Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία με ομιλία του κ. Δημήτρη Βλαστού, Ψυχολόγου Υγείας

Στην ημερίδα με θέμα τις «Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Θεραπείας Σήμερα» που διοργανώνεται την Πέμπτη 11 Απριλίου (έναρξη 11 π.μ.) στο SGC-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδας συμμετέχει ο Ασκληπιός-Ενιαία Υγεία μέσω του Ειδικού Επιστημονικού Συνεργάτη του, Ψυχολόγου Υγείας Δημήτρη Βλαστού.

Ο κ. Βλαστός είναι επίσης Ακαδημαϊκός Συντονιστής του Τμήματος Ψυχολογίας,
Υπεύθυνος Εργαστηρίου Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας
στο Τμήμα Ψυχολογίας του SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το ΠΜΣ στην Κλινική Γνωσιακή–Συμπεριφορική Θεραπεία και το Εργαστήριο Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Οι βασικές θεματικές της ημερίδας είναι:

  • Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία σε Παιδιά και Εφήβους.
  • Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία και Σωματική Ασθένεια.
  • Διαχείριση Κρίσεων και Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία.
  • Διαπολιτισμικότητα και Διαφορετικότητα στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία.

Ο κ. Βλαστός, Επιστημονικός Συνεργάτης στον Ασκληπιό Ενιαία Υγεία στον Τομέα Διασύνδεσης της Ενιαίας Υγείας με την Ψυχοκοινωνική Ευημερία θα μιλήσει στην ημερίδα για την Ενιαία Υγεία και τις Γνωσιακές -Συμπεριφορικές Επεμβάσεις (19.20-19.40).

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βλαστός έχει εποπτεύσει δεκάδες εργασίες, με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Τα διδακτικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα άπτονται των πεδίων της Ψυχολογίας της Υγείας και της Συμπεριφορικής Ιατρικής, καθώς και της εφαρμογής της Ψυχολογικής Επιστήμης στην Ενιαία Υγεία. Τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αλληλεπίδραση ανθρώπου-οικοσυστήματος και των παρεμβάσεων που στοχεύουν στην ενίσχυση της ευζωίας, υιοθετώντας το Γνωσιακό-Συμπεριφορικό μοντέλο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ