28η Μαρτίου: Ημέρα Σεβασμού στην Γάτα – Δείξτε τον σεβασμό που της αξίζει!

Η 28η Μαρτίου είναι η Ημέρα Σεβασμού στην Γάτα και  δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει τις γάτες ως αισθανόμενα όντα που αξίζουν σεβασμό και συμπόνια.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξετε την εκτίμησή σας για όλους τους τρόπους με τους οποίους εμπλουτίζουν τη ζωή μας, από τα παιχνιδιάρικα καμώματά τους μέχρι τα γουργουρητά ικανοποίησής τους.

Μπορούν να προσφέρουν αγάπη, συντροφικότητα και χαρά σε άτομα και οικογένειες που επιλέγουν να τις υιοθετήσουν ως κατοικίδιο. Αν και οι γάτες μπορούν σίγουρα να έχουν τη δική τους γνώμη και συχνά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαιτούν αυτό που θέλουν, οι γάτες μπορούν να γίνουν εξαιρετικά κατοικίδια, ειδικά επειδή είναι πολύ ανεξάρτητα πλάσματα. Αξίζουν πραγματικά τεράστιο σεβασμό – και γι’ αυτό είναι η Ημέρα Σεβασμού στην Γάτα!

Είναι γεγονός ότι οι γάτες και τα γατάκια έχουν μερικές ημέρες που τις γιορτάζουν κατά τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Ημέρας Γάτας τον Αύγουστο και της Παγκόσμιας Ημέρας Γάτας τον Οκτώβριο. Αλλά καμία από αυτές δεν είναι ακριβώς ίδια με τον εορτασμό της Ημέρας Σεβασμού στην Γάτα!

Μπορεί οι γάτες να είναι παρορμητικές, νευρωτικές και ακόμη και κάπως αντικοινωνικές, αλλά αυτό που απαιτούν περισσότερο είναι τον σεβασμό μας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ