40 ποτίστρες και ταΐστρες έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού – Μάθε σε ποια σημεία βρίσκονται

40 ποτίστρες και ταΐστρες έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού στα όρια της πόλης, έχοντας ως προτεραιότητα τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και σε απόλυτη επαφή με φιλόζωους εθελοντές – φροντιστές.

Μάθετε τα σημεία εδώ: dafni-ymittos.gov.gr

Μήνυμα της Προέδρου Πενταμελούς Επιτροπής αρμόδιας για τα Αδέσποτα ζώα, Γεωργίας Σκιαδοπούλου:

Δεν ξεχνάμε τους «τετράποδους φίλους μας», που επίσης υποφέρουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους με εμάς! Τηρούμε τις οδηγίες σε ό,τι αφορά στην προστασία τους!

Καλώ τους Δημότες – Κατοίκους, αν εντοπίσουν στη γειτονιά τους αδέσποτο ζωάκι, να φροντίσουν να βάλουν ένα μπολάκι νερό σε σκιερό μέρος. Επίσης, αν κάποιο ζωάκι ξεκουράζεται σε σκιά, να μην το ενοχλήσουν. Σε επείγουσα ανάγκη για έκτακτα περιστατικά, ενημερώνουμε άμεσα την Πενταμελή Επιτροπή Αρμόδια για τα αδέσποτα ζώα Δήμου Δάφνης – Υμηττού. Επίσης, αν πέσει στην αντίληψή σας περιστατικό με αλυσοδεμένα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, σε συνθήκες μη σκίασης και χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό,   παρακαλώ όπως το αναφέρετε αμέσως στην Πενταμελή Επιτροπή Αρμόδια για τα αδέσποτα ζώα Δήμου Δάφνης – Υμηττού ή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ