Αδέσποτος σκύλος αρνιόταν να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο – Θρηνούσε την απώλεια του κηδεμόνα του

Οι κάτοικοι στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν είχαν συνηθίσει να βλέπουν έναν Γερμανικό Ποιμενικό να περιφέρεται μόνο του στη γειτονιά τους.

Η ηλικιωμένη σκυλίτσα, που αργότερα ονομάστηκε Νίκι, συνήθιζε να συνοδεύεται από τον ιδιοκτήτη της ωστόσο μια μέρα, την εντόπισαν να περιπλανιέται μόνη της στους δρόμους καθώς ο κηδεμόνας της απεβίωσε.

Ο θλιμμένος σκύλος προσκολλήθηκε σε ένα λούτρινο κουκλάκι για παρηγοριά και το κουβαλούσε πάντα όπου πήγαινε και αρνιόταν να το αφήσει.

Το γλυκό σκυλάκι περπατούσε στη γειτονιά για εβδομάδες, ελπίζοντας να βρει ξανά μια οικογένεια. Οι γείτονες της πρόσφεραν φαγητό και νερό, καθώς προσπαθούσαν να συνδεθούν με την κατάλληλη φιλοζωική οργάνωση για τη διάσωση του σκύλου, μέχρι που βρήκαν κάποιον στο South Lyon Murphy Lost Animal Recovery.

Ο σκύλος περιπλανιόταν στους δρόμους με το λούτρινο κουκλάκι του ((Φωτο: South Lyon Murphy Lost Animal Recovery))

Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, η ομάδα διάσωσης στο South Lyon Murphy κατάφερε να πιάσει τον σκύλο. Ακόμα και όταν τη φόρτωσαν στο φορτηγάκι τους, εκείνη αρνήθηκε να αφήσει το πολύτιμο κουκλάκι.

Λίγο μετά τη διάσωσή της, ο σκύλος μπήκε στα κεντρικά γραφεία της Almost Home Animal Rescue League με το αγαπημένο της λούτρινο. Τόσο η Νίκι όσο και το φιλαράκι ήταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά οι εθελοντές του Almost Home ήταν αποφασισμένοι να τους κάνουν και τους δύο να νιώσουν σαν καινούργιοι.

Ενώ μια ομάδα κτηνιάτρων εξέταζε τη Νίκι, οι φίλοι της στο καταφύγιο έπιασαν δουλειά για να καθαρίσουν το παιχνίδι της.

«Ήταν εξαιρετικά βρώμικο και τελείως χάλια, με σκισίματα και τέτοια πράγματα», δήλωσαν. «Το πλύναμε, το ράψαμε και της το δώσαμε πίσω».

(Φωτο: South Lyon Murphy Lost Animal Recovery)

Εξαντλημένη από τις εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν ότι έπασχε από διροφιλαρίωση, η Νίκι ανυπομονούσε να αγκαλιάσει ξανά το λούτρινο κουκλάκι της. Οι φίλοι της στο Almost Home τοποθέτησαν το παιχνίδι στο έδαφος και αμέσως το αγκαλιάστηκε.

Η ιστορία της Νίκι άρχισε να διαδίδεται και σύντομα άγνωστοι έστειλαν ξεχωριστά δώρα για εκείνη.

Λίγο καιρό μετά τη διάσωσή της, η Νίκι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια. Το ηλικιωμένο σκυλάκι εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ιατρική περίθαλψη, αλλά, ευτυχώς, έχει στο πλευρό της την καλύτερη νέα οικογένεια που υπήρξε ποτέ.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ