Η ομάδα Animaid Animal Rescue έχει γενέθλια και γιορτάζει με υπερηφάνεια και με το βλέμμα στραμμένο στα αδύναμα πλάσματα

Ο ΜΚΟ Animaid Animal Rescue έχει σήμερα γενέθλια και γιορτάζει με ένα συγκινητικό μήνυμα για τα έξι χρόνια φιλοζωικής δράσης στον Ασπρόπυργο.

Η υπηρεσία που προσφέρουν οι εθελοντές στον Ασπρόπυργο, καλύπτει μια τεράστια έκταση με εναλλαγές μεταξύ αστικών, βιομηχανικών και αγροτικών περιοχών. Φροντίζουν τα αδέσποτα που ζουν στο δρόμο, πίνουν νερό από τα απόβλητα και να σιτίζονται από τα σάπια σκουπίδια.

Σε κάθε δράση εκτός από τα βασικά υλικά που τους προσφέρουν, προσπαθούν να τους δώσουν όση αγάπη μπορούν.

Οι δράσεις του Animaid Animal Rescue, εστιάζουν στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων με στειρώσεις, στη διατήρηση της καλής κατάστασης της υγείας των αδέσποτων με σίτιση και παροχή αντιπαρασιτικών σκευασμάτων, στη φροντίδα σοβαρών περιστατικών όπως τραυματισμοί από αυτοκίνητα που απαιτούν κλινική και νοσηλεία, υιοθεσίες, ενημέρωση και πληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος της ομάδας είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων και γάτων μέσω στειρώσεων και υιοθεσιών, η εκπαίδευση και πληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας πάνω σε θέματα φιλοζωίας και σεβασμού των ζώων.

Για τα σημερινά ξεχωριστά 6α γενέθλια, ο Animaid Animal Rescue ευχαριστεί όλους όσοι συνδράμουν στο έργο των εθελοντών. Παράλληλα τονίζουν ότι είναι υπερήφανοι για κάθε ζώο που έχουν σώσει και, παρ᾽ όλες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σημαντικό αγώνα που κάνουν με το βλέμμα τους στραμμένο στα ζώα που είναι άρρωστα και σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, γράφουν: «Γιορτάζουμε 6 χρόνια δράσης ως Animaid Animal Rescue στον Ασπρόπυργο. Ευχαριστούμε εσάς που ανοίξατε τις καρδιές και τα σπίτια σας και υιοθετήσατε ή φιλοξενήσατε ζωάκι, ευχαριστούμε εσάς που μαζί μας λερώσατε τα ρούχα σας και τα αυτοκίνητά σας, ευχαριστούμε εσάς που υποστηρίζετε οικονομικά τις ανάγκες περιστατικών και ζώων. Ευχαριστούμε εσάς που καταλαβαίνετε τον αγώνα μας και μας υποστηρίζετε ψυχολογικά όταν φτάνουμε σε απόγνωση και στερεύουμε από δύναμη και θάρρος. Είμαστε υπερήφανες για κάθε ζώο που έχει σωθεί και αποφασισμένες να συνεχίσουμε ότι κάνουμε. Το όραμά μας είναι μηδέν πόνος, ευζωία ζώων, αρμονική συμβίωση ανθρώπων και ζώων και θα το παλέψουμε παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Με το βλέμμα μας στραμμένο στα άρρωστα και σε ανάγκη, αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα του Ασπρόπυργου και σε αυτά που καρτερικά περιμένουν σε κλουβιά να υιοθετηθούν.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ