Εθελοντική δενδροφύτευση στην Τρίπολη

Ο οργανισμός Growth Hub σε συνεργασία με τη We4all, την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και τη συνδρομή του TedxKlonatzidika, σας προσκαλεί στην εκδήλωση εθελοντικής δενδροφύτευσης το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί ώστε να πρασινίσουμε τον τόπο μας φυτεύοντας μαζί νέα δέντρα! Είναι μια πράξη δέσμευσης προς το περιβάλλον, μια χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τον πλανήτη μας και ένα βήμα προς την βελτίωση των χώρων πρασίνου της πόλης.

Ημερομηνία: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024
Ώρα: 11:30 π.μ.
Τοποθεσία: Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη και Παρασκευοπούλου γωνία, Τρίπολη.
(Μπροστά από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης).

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου «Ενδυνάμωση των Νέων μέσω Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Κοινοτικής Δράσης – EcoTripoli» του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου και Μάθησης) και την βοήθεια του 12ου Δημοτικού Σχολείου και του Canteen.

Φωτ.: www.tripolis.gr

Τι είναι το Growth Hub

Το Growth Hub είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στην Τρίπολη και λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων που στοχεύει στη συμμετοχή των νέων σε κινητικότητες και σε εθελοντικά προγράμματα σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, ώστε να τους παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες για το ψηφιακό μέλλον και να προωθήσουν τη βιωσιμότητα και την ένταξη.

Στόχος είναι να κάνουν τους νέους να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, προωθώντας την αλληλεγγύη, την ενεργό συμμετοχή στα κοινά και την κατανόηση μεταξύ των πολιτισμών μέσω προγραμμάτων μη τυπικής εκπαίδευσης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ