Αντί για μπομπονιέρες, ζευγάρι δώρισε χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «Ιππόθεσις»

Όποιος αγαπάει τα ζώα, έχει πιθανότητα σκεφτεί να κάνει δωρεά σε καταφύγιο και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει και βοηθάει στο σπουδαίο έργο εθελοντών.

Κάθε καταφύγιο και οργανισμός έχει λογαριασμούς να πληρώσει. Κάθε χρηματική δωρεά γίνεται δεκτή με ευγνωμοσύνη, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των εξόδων της καθημερινής λειτουργίας, των προμηθειών, της εκπαίδευσης του προσωπικού, της αναβάθμισης των χώρων στέγασης των ζώων και για πολλά άλλα.

Κατανοώντας το σημαντικό έργο του συλλόγου «Ιππόθεσις» και τον τεράστιο αγώνα που καταβάλλει για την ευζωία των ιπποειδών, ένα ζευγάρι ανταπέδωσε επιλέγοντας να κάνει δωρεά για να δείξει την εκτίμησή του στην ομάδα εθελοντών του συλλόγου.

Έτσι, για να βοηθήσουν τα ιπποειδή που ζουν στο καταφύγιο σκέφτηκαν αντί να αγοράσουν μπομπονιέρες, να κάνουν μια γενναιόδωρη προσφορά ύψους 400 ευρώ που θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στα μηνιαία έξοδα του.

«Η Χαρά και ο Παύλος είναι δύο νέοι άνθρωποι που αγαπήθηκαν κι ένωσαν για πάντα τις ζωές τους. Χαρά και Παύλο, σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχόμαστε η ζωή να σας ανταποδίδει το καλό που κάνετε», γράφει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών ιδρύθηκε το 2014 και γεννήθηκε μέσα από την τεράστια ανάγκη να ενισχυθεί η Νομοθεσία μέσω σύνταξης και κατάθεσης προτάσεων στο αρμόδιο υπουργείο και ερωτήσεων στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό κοινοβούλιο, ενίσχυση του τομέα ενημέρωσης και εκπαίδευσης, ώστε να σταματήσει η κακοποίηση των ιπποειδών στην χώρα μας, και να εφαρμοστούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ