Η Άντζι Χάρμον ισχυρίζεται ότι διανομέας πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της κατά τη διάρκεια παράδοσης

Η Άντζι Χάρμον μοιράστηκε τη Δευτέρα μέσω Instagram ότι ο σκύλος της Όλιβερ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα στο σπίτι της στη Σάρλοτ της Νέας Υόρκης.

Σε μια ανάρτηση γεμάτη με φωτογραφίες και βίντεο του σκύλου της, ράτσας γερμανικού ποιμενικού με μπίγκλ, η Χάρμον έγραψε ότι ο οδηγός “βγήκε από το αυτοκίνητό του, παρέδωσε το φαγητό και μετά πυροβόλησε τον σκύλο τους“.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο του Πάσχα ένας άνδρας που παρέδιδε ψώνια για την Instacart πυροβόλησε και σκότωσε τον πολύτιμο Όλιβερ μας», έγραψε. «Η κάμερα μας φορτιζόταν στο σπίτι, την οποία είδε και ήξερε ότι δεν καταγραφόταν».

Ένας εκπρόσωπος της Instacart δήλωσε στο PEOPLE: «Λυπηθήκαμε βαθιά και ενοχληθήκαμε όταν ακούσαμε για αυτό το περιστατικό. Δεν έχουμε καμία ανοχή στη βία οποιουδήποτε είδους και ο λογαριασμός του διανομέα ανεστάλη αμέσως από την πλατφόρμα μας. Ήμασταν σε άμεση επαφή με τον πελάτη και συνεργαζόμαστε με τις αστυνομικές αρχές στην έρευνά τους».

Η Χάρμον εξήγησε ότι οι αρχές άφησαν τον οδηγό να φύγει, επειδή επικαλέστηκε “αυτοάμυνα”, προσθέτοντας: «Δεν είχε γρατσουνιά ή δάγκωμα πάνω του ούτε σκίστηκε το παντελόνι του».

Σύμφωνα με δήλωση που μοιράστηκε με το PEOPLE, η αστυνομία έμαθε κατά την έρευνά του ότι ο οδηγός έφτασε στο σπίτι και παρέδωσε την παραγγελία.

«Ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι ένας σκύλος του επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στην κατοικία και ότι αμύνθηκε πυροβολώντας, χτυπώντας και τραυματίζοντας θανάσιμα τον σκύλο. Ένας άλλος σκύλος ήταν παρών στην κατοικία, αλλά δεν επιτέθηκε», σύμφωνα με τον οργανισμό φροντίδας και ελέγχου ζώων CMPD που βρέθηκε στο σημείο.

Στον οδηγό δεν απαγγέλθηκαν ποινικές κατηγορίες.

«Πυροβόλησε το σκύλο μας με τις κόρες μου και εμένα στο σπίτι και έλεγε συνέχεια: “Ναι, πυροβόλησα το σκύλο σας. Ναι, το έκανα», πρόσθεσε η Χάρμον στο Instagram

«Είμαστε τελείως τραυματισμένοι και πέρα για πέρα συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας αγοριού και μέλους της οικογένειάς μας. #RIP OLLIE 🐶🐾🕊️🌈».

Ο ηθοποιός του Law & Order μοιράστηκε επίσης ένα Instagram Story με την είδηση. «Προς τον άνθρωπο που πήρε τον Όλι μακριά μας: οι πράξεις σας είναι κατάπτυστες και ασυγχώρητες», έγραψε. «Όχι μόνο μας στέρησες ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και μας τραυμάτισες αφάνταστα».

«Το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να διαπράξει μια τόσο άκαρδη πράξη είναι ακατανόητο για μένα και είμαι συντετριμμένη που δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω», κατέληξε.

Η κόρη της ηθοποιού, η 18χρονη Έιβερι Σέχορν, μοιράστηκε επίσης ένα Instagram Story στο οποίο θρηνούσε τον Όλιβερ: «Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκέ μου Όλι. Δεν έπρεπε να πεθάνεις έτσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angie Harmon (@angieharmon)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ