Απομακρύνθηκε με ασφάλεια αγέλη σκύλων από το πάρκο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου

Απομακρύνθηκε αγέλη σκύλων που βρισκόταν στο πάρκο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου, κοντά στην ομπρέλα, από το Δήμο Παπάγου Χολαργού σε συνεργασία με αρμόδιες υπηρεσίες και εθελοντών. 

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα σκυλάκια δεν ήταν επικίνδυνα ωστόσο ζήτησαν από τους επισκέπτες να προσέχουν.

Το Σάββατο το πρωί βρέθηκαν στο χώρο του πάρκου η αρμόδια αντιδήμαρχος Ειρήνη Βεντουζά Παπανικολάου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (Δημοτική Αστυνομία, Πολιτική Προστασία και Υπηρεσία Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου) αλλά εθελοντές και έγιναν προσπάθειες να απομακρυνθούν με ασφάλεια. 

Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou

Όπως αναφέρουν δεν πρόκειται για αδέσποτα του Δήμου καθώς όπως φαίνεται ήρθαν από άλλη περιοχή. 

Τα σκυλάκια της αγέλης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ζώων με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και θα γίνουν όλες οι ενέργειες όπως ορίζει ο νόμος. 

Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Βεντουζά Παπανικολάου, τον προϊστάμενο της δημοτικής αστυνομίας Γιάννη Αναστασίου, την διευθύντρια Σήλια Παπαδέλη και την προϊσταμένη Τάσα Καλπάκη, του τμήματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων και τους εθελοντές: Αγγελική Καραγιαννάκη, Ανδριανή Γαιτανά, Ανίλα Λαγκάμη, Βαγγέλη, Τζούλια Ανεβλαβή, Ντίνα Φωτοπούλου, Εμμανουέλα Μιχαλοπούλου, τους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, τους εκπαιδευτές Βύρωνα και Ιωάννα καθώς και το pet shop Patousserie. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ